Шуруповерт Makita 12В 2Ач Li-Ion кейс з набором інструментів

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 27 трав. 20:53


На Кашалоті 6 роки
143 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Шуруповерт Makita 12В 2Ач Li-Ion з набором інструментів.

Характеристики шуруповерта:

Потужність: 12В

Акумулятор: 12 В 2 Ач Li-Ion

Число обертів: 0-350/1300 об / хв

Вага шуруповерта: 1.0 кг

Дриль-шуруповерт акумуляторна Makita DF330DWE-незамінний помічник при свердлінні отворів. Це легкий акумуляторний інструмент побутового призначення, який володіє досить високими робочими характеристиками.

Особливість:

Новий шуруповерт Makita з технологією LXT

Збільшення загального терміну служби на 430%

2-х швидкісний планетарний редуктор з металевими шестернями

Установка 18-ти ступенів крутного моменту, електронне регулювання числа обертів і гальмо двигуна

4-х полюсний легкий і компактний двигун постійного струму

Автоматична фіксація шпинделя

Вага акумулятора зменшена на 40%

Цей легкий акумуляторний інструмент має реверс. Механічний редуктор на металевих шестернях працює на двох швидкостях. Тут можна працювати в двох режимах. Перший-це режим від нуля до 350 оборотів в хвилину, який дозволяє працювати з максимальним крутним моментом в якості шуруповерта, а також застосовується для свердління, яке вимагає великих зусиль. Другий режим - від нуля до 1300 оборотів в хвилину. Його застосовують для того, щоб свердлити тонкі отвори, причому тут додаток великої сили абсолютно не потрібно.

Для того щоб вибрати потрібні параметри роботи в дрилі даної моделі, використовується вісімнадцятипозиційний кільцевий перемикач крутного моменту. Тут швидкість обертання шпинделя змінюється в залежності від того, яка сила натискання на клавішу пуску. Завдяки тому, що корпус акумуляторної дрилі-шуруповерта Makita DF330DWE виготовлений з ударостійкого пластику, цей інструмент відмінно захищений від будь-яких механічних пошкоджень. Джерело живлення даної моделі-акумуляторна батарея Li-Ion, показник ємності якої дорівнює 2 А / год, а робоча напруга становить 10.8 В. У цій дрилі дуже ергономічний корпус, а також зручна рукоятка з гумовими вставками.