☘ Штани лижні, довговічний матеріал Clima Protection від Tchibo, розміри наші: 42/44 (36 євро)

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до завтра, 21:07


На Кашалоті 8 років
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Для лижного одягу важливо правильне спорядження з голови до п'ят - в тому числі брюки, і завдяки цій моделі лижники і сноубордисти можуть стати фаворитом. Зовнішній матеріал брюк - екологічна, водовідштовхувальна просочення ecorepel®, а система захисту Clima Protection робить одяг непродуваемой і повітропроникною.

М'який і теплий

Завдяки вмісту еластану в рейках він особливо облягає фігуру, відмінно стоїть і завжди забезпечує повну свободу рухів. Всередині він був зроблений з чудово м'якого і теплого мікрополярного матеріалу, а більш складна нирка була підсилена додатковою полярної підкладкою. З правого боку жіночих брюк є кишеня на блискавці.

Внутрішня частина штанин посилена.

Конструкція штанин також практична: вони мають заздалегідь задану форму колін, щоб полегшити виконання характерних рухів. Внутрішня частина брюк зроблена з міцного армування, кінці штанин мають неслизьку прогумовану фарбу, а задня частина застібається на підкреслену блискавку, яка полегшує надягання і зняття.

колір

чорний

матеріал

Зовнішній матеріал 92% поліестер, 8% еластан

Підкладка 100% поліестер

Зроблено в Німеччині!

ТОЙ ВИПАДОК КОЛИ ЯКІСТЬ вища за ціну!

Одяг дуже високої якості, це саме той одяг, яка була представлена ​​в мережевих магазинах.

Весь одяг 100% оригінал!

****************************************

ПОТ: 38 см

СТ: 45 см

Довжина / крок: 103/77 см

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!