Шприц-гель Глобал 40 м від тарганів та мурах, найефективніший засіб

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 30 черв. 20:13


На Кашалоті 1 рік
244 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Шприц-гель Глобал 40 м від тарганів та мурах, найефективніший засіб.

GLOBAL від тарганів та мурах 40 г — високоефективний гель-концентрат від мурах і тарганів. Завдяки високому вмісту меду препарат Global приваблює комах і поїдається шкідниками. Легко наноситься у важкодоступні місця, легко видаляється, не залишаючи слідів.

Діюча речовина: хлорпірифос 0,05%.

Спосіб застосування:

Вмісту однієї упаковки препарату Global (40 мл) достатньо для обробки приміщення площею 40 м2. при невеликій чисельності комах. При великій кількості комах дозування слід збільшити в 1,5-2 рази.

Нанести засіб на поверхню невеликих листочків паперу невеликими краплями з інтервалом 1-2 см і розмістити їх в місця скупчення і можливого пересування тарганів або муравйов (уздовж плінтусів, щілин, під раковиною). Загибель комах настає через 2-3 години після контакту з гелем. Повторне застосування рекомендовано при появі комах, але не раніше, ніж через 4 тижні, оскільки склад GLOBAL, має кишково-контактним дією.

Препарат Global зберігає свою активність 1,5-2 місяці. Полімерний контейнер після використання закрийте ковпачком до наступного застосування.