Шлейфові неперевершені Tiziana Terenzi Kirke 65 мл

Стартова ціна - 179 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 9 роки
33 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Парфумована вода унісекс Tiziana Terenzi Kirke TESTER, аналог 65 мл

Спробуйте стійкі та якісні тестери парфумів відомих світових брендів!

Ви будете приємно вражені якістю цієї лінійки. Стійкість ароматів на тілі у середньому 5-8 годин, стійкість на одязі 12-48 годин!

Елегантний чорний компактний флакон легко поміститься в косметичці. Подібність ароматів цієї лінійки порівняно з оригінальними перевищує 95%!

Опис аромату Tiziana Terenzi Kirke:

Прем’єра аромату: 2015

Стать: унісекс

Тип аромату: фруктові, шипрові

Початкова нота: Листя чорної смородини, Малина, Маракуя, Персик

Нота серця: Конвалія

Кінцева нота: Ваніль, Геліотроп, Мускус, Пачулі, Сандал

Вишуканий аромат парфумів Kirke від знаменитого італійського парфумерного будинку Tiziana Terenzi захоплює й надихає, створюючи чарівну ауру витонченості та чуттєвості. Фруктова й шипрова елітна композиція вибирає своєю героїнею розкішну жінку, манерами та вихованням якої захоплюється оточення. Вона - справжня цариця, власниця моря, стихій і земного багатства. Вона - богиня.

Початкові ноти парфумів Kirke заявляють про себе розкішним звучанням солодких нот маракуйї, ароматної малини, налитих нектаром персиків, приємною кислинкою чорної смородини і янтарно-прозорою від соку груші. Фруктова феєрія знаходить продовження в чистому звучанні нот чудово ніжної конвалії, що оповитео шлейфом, витканим із ванілі, мускусу, пачулів, стійкого сандалу та геліотропа.