Шампунь для брюнеток і шаленої "Терте какао "

Стартова ціна - 100 грн

Бліц-ціна - 130 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
166 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Шампунь для брюнеток і шаленої "Терте какао "

110-105г

Склад;олія пальмова, рециновая, кокосова, оливкова, кукурудзяна;вода очищена;какао терте;глина червона ;кокони шовкопряда;лимонна кислота;ефірна олія сандалу і іланг-іланг;NaOH.

Терте какао підійде для всіх типів волосся. Волосяні цибулини з його допомогою отримують потрібне харчування, поліпшується структура волосся, на зовнішній вигляд волосся стає більш слухняним і блискучим.

Ефірна олія іланг-ілангу рекомендується для догляду за волоссям. Зміцнює волосся, робить його еластичним, усуваючи ламкість, посіченність.

Кокон шовкопряда – це оболонка з шовку, яку «плете», у буквальному значенні цього слова, гусениця метелика тутового шовкопряда. Гусениця випускає слину, яка в результаті взаємодії з повітрям перетворюється на шовкову нитку. З цієї нитки вона виплітає для себе протягом чотирьох днів кокон-будиночок, в якому вона, стомлена роботою, засинає і перетворюється на лялечку. На цій стадії і збирають кокони, обробляю їх, потім використовують за призначенням.

Важливо! Щоб зберегти всі корисні властивості кокона, не рекомендується нагрівати їх і заморожувати. Справжні миловари дають високу оцінку коконам шовкопряда у милі ручної роботи. Таке мило прийнято вважати милом класу "люкс". В результаті реакції з лугом кокони утворюють в готовому милі протеїни та амінокислоти шовку, які мають зволожуючі та регенеруючі властивості. Тому мило з шовком буде розкішним засобом не лише для очищення, а й для догляду за шкірою. Шкіра буде завжди гладкою та шовковистою. Таке мило чудово підійде і для миття волосся.

Спосіб застосування:

Добре спіньте мило в долонях;

Нанесіть на шкіру голови та коріння;

помасажуйте протягом 1-2 хвилин;

змийте;

за потреби повторіть дії ще раз;

обов'язково промийте шкіру голови і волосся підкисленою оцтом або соком лимона водою (дві столові ложки фруктового оцту або лимонного соку на літр води, використовуйте прохолодну воду, бажано,  фільтровану, кип'ячену або мінеральну