Шампунь "Активатор меланіну і нікотинова кислота "

Стартова ціна - 75 грн

Бліц-ціна - 95 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 4 роки
166 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Шампунь "Активатор меланіну і нікотинова кислота "

35г-

Склад:активатор меланіну ; павна кокосові олії ;пав на олії бабасу ;пав proteol APL;олія рицинова ;полікватеріум-7;лимонна кислота ;нікотинова кислота ;цетиловий спирт ;запашка Amor Cacharel

В складі активатор є - ціанокобаламін підсилює ріст локонів і зміцнює їхню структуру;- екстракт листя кропиви живить корені волосся і захищає їх від впливу зовнішніх факторів;- вітаміни С і А зміцнюють навіть найтонші пасма;- мідь покращує загальний стан волосся і попереджає їхнє знебарвлення;- екстракт кореня любистку запобігає випадінню локонів і сприяє нормалізації жирового балансу шкіри голови.

Нікотинова кислота проти випадання волосся (вітамін пп) сприяє поліпшенню доставки кисню та мікроелементів до шкіри голови та волосяних цибулин. В результаті прискорюється зростання нових волосків і волосяний покрив стає міцнішим.

Полікватеріум це активний компонент він сприяє розплутуванню та випрямленню неслухняного волосся. Корисний для догляду за сухим волоссям, оскільки може додати блиск або тьмяному волоссю.

Відгуки

Шампунь класний, добре піниться та очищує шкіру голови