Саджанці полуниці Азія

Стартова ціна - 70 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
0 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

menu

phone

search

shopping_cart0

person_outline

Полуниця Азія

local_florist

Головна сторінка

trending_flat

Розсада полуниці

trending_flat

Сорти полуниці середнього дозрівання

trending_flat

Клубника Азия

картинка Клубника Азия картинка Клубника Азия

Артикул: 5385

8 грн.

Ціни (ціна за 1 шт)

Кількість

1

шт

Мінімальна вартість замовлення: 300грн.

Способи оплати

Доставка

Наші телефони

Азія – нова перспективна полуниця промислового вирощування, селекція Італія. Цей сорт садової суниці відноситься до ранньо-середніх сортів. Збирання врожаю з перших чисел червня. Кущ з потужним листовим апаратом яскраво-зеленого забарвлення, розлогий. Квітконоси міцні, високі.

Ягоди конусоподібні, великі, середньою масою близько 40 - 50 г і більші. Поверхня блискуча, яскраво-червоного забарвлення. М'якуш щільний, світло-червоний, високих смакових якостей, дуже ароматний, із суничним присмаком. Висока врожайність, до 1000 гр з куща, і більше. Плодоношення тривале, розтягнуте на 3 тижні. Транспортабельність висока, добре переносить тривале транспортування. Сорт Азія придатний для вирощування як у відкритому ґрунті, так і в теплицях. Розсаду висаджується в осінній та весняний період.

Полуниця Азія стійка до основних захворювань - сіра гнилизна, бура плямистість, середньо сприйнятлива до борошнистої роси, шкідників. Належить до невибагливих сортів. Грунт повинен бути родючим, дренованим, легким з регулярним поливом особливо в період вегетації та плодоношення. Посадка провадиться на сонячних, відкритих місцях. Морозостійка, посухостійка

В лоті 10 саджанців.

Відправка укрпоштою раз в тиждень по середам