Рюкзак KITE стан супер!

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 5 лип. 07:54


На Кашалоті 7 років
21 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Рюкзак Kite K20-700M (2p) -4 виконаний з міцного поліестеру. Має цікаву особливість - змінні передні панелі. Дитина змінює їх під свій настрій: в один день ходить з крутої жовтої гоночної машиною, а в інший вже з цілою колекцією швидкісних болідів. Батьки за ціною одного рюкзака отримують цілих два.

Полукаркасная модель розроблена спеціально для тих, хто сумнівається у виборі між жорстким каркасних ранцем і м'яким рюкзаком. Завдяки нежорсткими каркасу загальна вага рюкзака зменшується до 800 грам, що полегшує щоденну ношу дитини і дозволяє покласти все необхідне шкільне приладдя. Таким чином, виріб оптимально поєднує необхідні аспекти безпеки і комфорту для учня молодших класів.

Модель схвалена німецьким інститутом здоров'я і ергономіки IGR і рекомендована для школярів молодших класів зростанням від 130 до 145 см. Рюкзак Kite зовні:

запатентована ортопедична спинка Ergo Kids з "дихаючими" м'якими подушечками повторює природний вигин хребта та знижує навантаження на поперек;

лямки S-подібної форми підтримують правильну поставу, запобігають дискомфорт в області шиї і плечей;

нагрудний знімний ремінь рівномірно розподіляє вагу на всі відділи хребта;

2 бічних кишені на гумці, куди поміщається пляшечка для води і невеликий термос;

ущільнена м'яка ручка, а також ручка-петля;

посилене дно не прогинається під вагою книг, зберігає стійкість рюкзака;

світловідбиваючі елементи з усіх боків рюкзака забезпечують безпеку на дорозі в темну пору доби. Рюкзак Kite всередині:

2 основних відділення;

1 внутрішній кишеню, 1 передня кишеня адаптований для Ланчбокс, містить органайзер;

роздільник для книг і зошитів з фіксатором на гумці забезпечує порядок в рюкзаку, допомагає не зміщуватися центру тяжіння, зберігаючи баланс тіла дитини під час руху.

колір підкладки: темно-синій.

Матеріал: поліестер. Зносостійкий, витримує навантаження на розриви. Тканина стійка до вигорання, тривалий час зберігає первинний вигляд і характеристики. Якісна фурнітура забезпечує надійну і плавну роботу замків.