Рум'яна Pat McGrath Skin Fetish. оригінал, пакування збережено.

Стартова ціна - 650 грн

Бліц-ціна - 650 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 9 років
157 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Оригінал

Дуже класні румяна

В залишку 90-95%

Користувалась дуже мало

Ціна нових від 1500 гривен.

Чарівна новинка від PAT McGRATH – ніжні, як пелюстки троянд, м'які на дотик компактні рум'яна. Формула продукту – шовково-оксамитова пудра напівматового чи атласного перлинного покриття. Яскрава чистота кольору дозволяє вибудовувати інтенсивність пігменту від ніжного, ледь помітного рум'янцю до насиченості будь-якого рівня. Найбільш затребуваний випуск від Пет, новинку високо оцінили у професійній makeup-спільноті. Розкішні рум'яна Divine Blush створюють легкий довготривалий відтінок кутюрного кольору з напівматовим або атласним фінішем. Ультратонкі порошкові пігменти забезпечують чуттєво м'яку, легку розтушовку. Всі відтінки легко вишиковуються від прозорого до насиченого, від простого денного до сміливого вечірнього, завжди створюючи приголомшливий колір, що вдало адаптується до кожного тону та типу шкіри.

Окреме захоплення – це оформлення рум'ян, виконане у вигляді тиснення сяючих троянд у піднятих променях сонця. Нові Divine Blush від найвідомішої візажистки у світі коштують зайняти місце серед ваших улюблених beauty-продуктів.

Спосіб застосування

Використовуючи пензлик для рум'ян, нанесіть продукт на яблука щік, або від вилиць до скронь. Натирайте колір, щоб створити насичений багатовимірний ефект.

  • gtz__ 1 вересня, 01:43

    650