Рукавиці для змішаних єдиноборств ММА Everlast шкіряні

Стартова ціна - 600 грн

Бліц-ціна - 600 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 11 роки
38 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Перчатки ММА (mma) для единоборств Everlast

Призначення: Призначені для захисту рук спортсмена від травм під час тренувань

Матеріал: Шкіра Матеріал: поліуретан PU, шкіра.

Наповнювач: пінополіуретан.

Розміри: M

Кріплення: липучки.

Колір: чорний, синій.

Призначення: бойове самбо, ММА, греплінг. Рукавички для змішаних єдиноборств із обрізаними пальцями ще називають шингартами. Їхнє основне призначення – захищати руки під час роботи по мішках та лапах. Однак нерідко спортсмени їх надягають і для спарингів з боїв без правил чи бойового самбо. В цьому випадку вони надійно бережуть руки самого бійця, при цьому зовсім не турбуючись про зовнішність противника. Якщо він вчасно не ухилиться, то цілком може отримати забиті місця, розсічення і навіть перелом носа.

Опис

У рукавичок відкрита долоня, великий палець та верхня частина решти пальців. За рахунок цього шкіра дихає, а хват залишається вільним. Міцний матеріал верху не дає захисту порватись або тріснути під час відпрацювання найсильніших ударів. Пінна набивка береже ударну частину кулака. Широкий манжет не дає рукавичкам перекручуватись і відмінно фіксує кистьовий суглоб, таким чином, суттєво знижуючи ризик його травми. Усі стики ретельно прошиті. Рукавички мають яскравий дизайн у спортивному стилі, який налаштовує на перемогу.

Використання

Надягніть рукавички на руки і ретельно, але не туго зафіксуйте їх за допомогою липучки. Тепер можна розпочинати роботу зі снарядами. Уважно слідкуйте за правильністю положення великого пальця, щоб уникнути можливої травми. Якщо ви професіонал у бойовому самбо чи боях без правил, то вам у цих рукавичках цілком можна виходити на ринг або брати участь у легкому спарингу. Вони практично не відчуваються на руці під час проведення больових прийомів чи захоплень.

Переваги:

-Відкритий великий палець.

-Гарний захист ударної поверхні кулака.

-Надійна фіксація пензля.