Рукавичка ліхтарик Chamsgend Світлячок з підсвічуванням права

Стартова ціна - 89 грн

Бліц-ціна - 99 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 12 років
194 лоти

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Рукавичка ліхтарик Chamsgend Світлячок з підсвічуванням права

Світлячок - це рукавичка зі світлодіодним ліхтариком, який ви точно не зможете впустити і який зробить Ваші руки вільними.

Вона допоможе Вам якщо необхідно полагодити що-небудь з дрібних деталей або в важкодоступних місцях. Також рукавички допоможуть Вам знайти щось у темний час або у темному приміщенні. Адже дуже незручно одночасно щось робити та тримати ліхтарик. Крім того ці рукавички гарантує світло там, де треба.

Рукавички виготовлені з неопрену. Це ультратонкий водонепроникний матеріал завтовшки 0,5 мм. Також є підкладка з м'якого матеріалу.

Завдяки тому, що рукавички водонепроникні, то їх можна використовувати навіть у важких умовах і не бояться, що волога приведе до псування рукавичок.

Рукавичка ідеально сидить на руці та Вам буде комфортно під час роботи.

Живлення здійснюється від 2 батарейок CR2016 3В. Батарейки вставляють у пластиковий корпус, який знаходиться у верхній частині рукавички. Для заміни батарейок необхідно відкрити кришку за допомогою викрутки та замінити батарейки.

Світло забезпечується 2 світлодіодними лампочками, які знаходяться на вказівному та великому пальці. Ці світлодіодні лампочки мають достатню яскравість, щоб пересуватися навіть у темному лісі.

Ці рукавички просто потрібні електрикам, механікам, сантехнікам, поліцейським, любителям туризму. Також вони можуть стати в нагоді і вдома, коли необхідно щось полагодити, а поломка знаходиться в важкодоступному місці.

Характеристика:

Материал: Неопрен

Водонепроникний: Так

Розмір: вказівний палець приблизно 4.5 см, великий приблизно 3.5 см.

Живлення: від 2 батарейок CR2016 3В (в комплекті).

Комплект постачання:

Рукавичка з підсвіткою — 1 шт.

Тип: Рукавичка ліхтарик

Без упаковки, нова!