Розвиваючі дитячі ігри (+подарунок)

Стартова ціна - 350 грн

Бліц-ціна - 750 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Розвивальна іграшка Пірамідка за висновком психологів є найкращою для маленьких діток. Вона сприяє розвитку первинних навичок (уважності, спостережливості, дрібної моторики) і пізнання загалом. Пірамідка складається з 12 кілець різного розміру та кольору, нанизаних на вісь з основою, і ковпачка. Кільця пірамідки мають приємну поверхню, їх зручно тримати в маленьких долоньках. Знімаючи та нанизуючи кілечка на основу, малюк ознайомлюється з формою й розміром предметів, вчиться просторово мислити, розпізнавати кольори та вивчає кількісний рахунок. Має 14 елементів.

Розвивальна іграшка Чарівний куб 12 елементів — яскравий, захопливий і дуже корисний подарунок для дитини, який поєднує в собі функції конструктора та сортера. Щоб скласти куб, дитині потрібно з'єднати його стінки, які являють собою 6 різнобарвних елементів. З елементів куба можна також складати інші конструкції. Створення конструкцій дуже корисно для розвитку творчого потенціалу дитини. Елементи гладкі й опуклі з усіх боків, що дуже зручно для маленьких ручок. Крім того, у кожному боці куба є фігурний отвір, до якого потрібно підібрати фігурку відповідної форми та проштовхнути її всередину куба. 6 різнобарвних фігурок різної форми входять до комплекту. Добираючи фігурки під отвори, дитина вивчає форми та кольори, вчиться порівнювати й аналізувати, розвиває пам'ять і логіку, окомір, спритність, дрібну моторику та координацію рухів.

Дерев'яний сортер відмінна розвиваюча іграшка, повністю зроблена з дерева.Іграшка позитивно впливає на розвиток пізнавальних функцій дитини. Ваша дитина навчиться розрізняти форми та кольори. З іншого боку, іграшка позитивно впливає на розвиток ручних навичок.

Яскраві, теплі кольори стимулюватимуть кожну дитину до гри.У наборі кольорові блоки + підставка.

Ваша дитина також зможе створювати прості будинки з блоків. Матеріал: деревою

Рамка-вкладиш стане чудовим доповненням до розвивальних іграшок Вашої дитини! Логічна головоломка являє собою квадратне ігрове поле, яке оснащене спеціальними комірками під фігурні елементи пазлів. Завдання малюка, правильно підібрати відповідні за розміром та формою деталі, та доповнити їх у відповідні отвори. Дерев'яні пазли сприяють розвитку дрібної моторики, логічного мислення, а також допоможуть у вивченні форми та кольору. Ігрові елементи виконані у яскравому мультиплікаційному стилі, щоб привернути увагу дітей; - всі елементи виготовлені з дерева, що робить гру безпечною та міцною; - ергономічна форма дозволяє брати із собою гру на прогулянку чи поїздку; - на дерев'яному планшеті розміщено 6 картинки-вкладиші.

І в подарунок (так як 2 елементи загубилися) віддамо пазли дерев'яні - геометричні фігури.

Різні геометричні фігури потрібно розмістити у відповідному отворі на рамці. Така гра допомагає у вивченні кольорів та форм, також розвиває дрібну моторику та логіку.