Розумний смарт годинник Smart Watch X8 Ultra Max 49mm електронні з магнітною зарядкою і мікрофоном ч

Стартова ціна - 50 грн

Бліц-ціна - 800 грн

Крок ставки - 50 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
140 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Обмін протягом 1 дня

Про товар

X8 Max 49mm

X8 Ultra Max — ще один новий смарт-годинник 2022 року, що підтримує дзвінки та повідомлення. Цей годинник отримав унікальний дизайн з великим 2,08-дюймовим IPS-екраном та оснащений кількома функціями, включаючи різні датчики, режими спортивної активності та підтримку Always on Display. Отже, давайте поринемо у всі подробиці!

Як ви бачите на фото вище, цей новий годинник X8 Ultra Max має привабливу форму, яка виглядає стильно, модно і підходить чоловікам і жінкам. Розміром 45*38*13 мм і вагою близько 50 г. На правому боці корпусу є дві фізичні кнопки. Відповідає за функцію увімкнення бігової доріжки. Зворотний бік пристрою отримав типову конфігурацію - тут розташовані магнітні контакти для зарядки та датчики.

Корпус смарт-годинника X8 Ultra Max виготовлений з цинкового сплаву, а ремінець із силікону. Щодо екрану! У цьому смарт-годиннику X8 Ultra Max використовується великий 2,08-дюймовий сенсорний екран IPS, який підтримує постійно включений дисплей і має роздільну здатність 240*296 пікселів. Цей гаджет також містить понад 50 циферблатів і доступний у чорному та срібному кольорах.

Особливості розумного годинника X8 Ultra Max

X8 Ultra Max - це водонепроникний смарт-годинник зі ступенем захисту IP67, що означає, що ви можете носити їх, коли миєте руки або в дощову погоду. Годинник також допомагає вам контролювати свій сон завдяки повному монітору сну. Вони також має крокомір і дозволяє нам контролювати та оцінювати калорії, спалені протягом дня.

На додаток до функцій, згаданих вище, цей смарт-годинник X8 Ultra Max оснащений динаміком і мікрофоном, що дозволяє здійснювати дзвінки безпосередньо через смарт-годинник. Додаткові функції: контроль доступу NFC, нагадування про малорухливий спосіб життя, режими мультиспорту, автономна оплата Alipay, погода, пошук телефону, Bluetooth тощо. Цей годинник оснащений акумулятором ємністю 300 мАг.

Характеристики:

Форма: Квадрат

SIM-картка: Ні

Вимірювання: 45*38*13 мм

Маса: 50г

Колір корпусу: Чорний

Колір ремінця: Чорний

Матеріал ремінця: Силікон

Дисплей: IPS

Розмір екрану: 2,08 дюйми

Роздільна здатність дисплея: 240*296 пікселів

Сумісна ОС: Android та iOS

Bluetooth: V5.2

GPS: Ні

Динамік: Так

Мікрофон: Так

Мультиспортивний режим: Так

Водонепроникний: IP67 водонепроникний

Додаткові можливості: Дзвінки, NFC мітка, різні нагадування, відстеження сну, пошук телефону, барометр, регулювання яскравості, сповіщення, калькулятор та інші

Місткість батареї: 300 мАг

Ім'я програми: Wearfit Pro