Розумна таця WL Supretto для зберігання їжі з ефектом вакууму

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 18:44


На Кашалоті 2 роки
151 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Розумна таця для зберігання їжі SuprettoВинахідлива господиня — компактна альтернатива громіздким контейнерам і незручній харчовій плівці! Харчі й готові страви збережуть свій смак і аромат, а вас більше не турбуватиме неприємний запах у холодильнику.

Для зберігання нарізки та інших продуктів

Таця зроблена з міцного пластику, верхня кришка знімна. Збоку є засувки, які щільно закриваються й забезпечують герметичність, тому продукти довше залишаються свіжими. Отже, ви можете зберігати овочеві або м'ясні нарізки, сир, холодні закуски, фрукти, зелень і багато іншого.

Кілька таких таць, складених одна на одну, зручно розмістяться в холодильнику й істотно заощадять простір.

Ефект вакууму

Секрет таці — супереластична силіконова вставка у кришці. Вона добре розтягується, не рветься й дає змогу вмістити достатню кількість їжі — як нарізку, так і більші шматки, фрукти тощо.

Таця створює ефект вакууму та не пропускає повітря, захищаючи водночас продукти від пилу, вологи й бактерій. Плівка надійно зберігає смакові якості страв і не дає вбиратися стороннім запахам.

Компактний і практичний

Таця компактна і не займає багато місця, але водночас дуже містка і може зберігати достатню кількість їжі. Герметичні таці витримують низькі температури, тому придатні для використання в морозильній камері. Таця дуже проста у догляді, легко і швидко чиститься за допомогою невеликої кількості мийного засобу та теплої води.

Характеристики:

Матеріал: пластик

Розміри: 30 х 24 х 4 см

Колір: білий із червоним

Вага: 230 г