Розпродаж!!! Оригінальна! Сяюча блискітками парфумована вода Precious moments Oriflame

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 3 лип. 18:06


На Кашалоті 9 років
63 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Розпродаж!!! Оригінальна! Сяюча блискітками вінтажна парфумована вода "Precious moments" Oriflame

Використано 5% див.фото, в картонній упаковці

Верхні ноти: яблуко, чорна смородина, ожина.

Ноти «серця»: магнолія, жасмин.

Базові ноти: світле дерево, карамель, мускус.

Парфумер Бернар Еллена розповідає про свій парфум PreciousMoments для Оріфлейм: — «В жіночому характері є унікальна можливість фіксувати у спогади найкрасивіші і цікаві моменти і радості життя і дивно довго зберігати їх у своєму серці, охороняючи немов домашні коштовності-реліквії. Для цього аромату, я підібрав неймовірно соковиті фруктово-ягідні композиції верхніх нот, які символізують приємні спогади про різні моменти життя, і викликають непідробне стан внутрішнього трепету. Ноти Серця парфумерної композиції прикрашені квітами, адже відомо, що традиційно вони супроводжують важливі події у спогадах. Базові ноти – це млосна солодкість і тепло приємних спогадів, втілених у нотах світлих порід деревини, мускусу, і карамелі».

Якщо трохи струснути флакон з діамантовою огранюванням, тоді алмазні частинки наповнюють неймовірним сяйвом саму парфумерну воду, і передають його вашій шкірі при нанесенні. Оригінальний флакон виблискує алмазними гранями і має гарне знімне кільце, яке можна носити як прикрасу.

Ягідний аромат в доповненні з легкими фруктовими нотами огортає вас тонким покривалом приємних спогадів, аромат теплою магнолії і ніжного жасмину додає романтичності моментів сьогодення, а ноти мускусу і карамелі залишають відчуття солодощі, пробуджуючи надію на світле і безтурботне майбутнє.

Країна виробник Бельгія.