Розпродаж! оригінал!!! Франція!!! туалетна вода Enigma dare to Dream Edition Оріфлейм 50мл, б/в

Стартова ціна - 889 грн

Бліц-ціна - 889 грн

Крок ставки - 20 грн

Торги закриті


На Кашалоті 9 років
16 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Розпродаж! Оригінал!!! Франція!!! Винтажная Туалетна вода Enigma Dare to Dream Edition Оріфлейм 50мл.парфумована вода, майже нові - використано можливо 5-8 відсотків, в картонній упаковці !

Enigma Dare to Dream Edition - туалетна вода для гламурних дівчат. Вона продовжує традиції найбільш чуттєвих ароматів для жінок серед парфумерних ліній Оріфлейм Enigma.

Цей запах - втілення вічно вишуканої жіночності, помноженої на реалії XXI століття. За визнанням його творця, Франсуа Карона, пишний бароко надихнув його знайті такий аромат, який в повній мірі зможе втілити дух цього стилю. Пишність і розкіш, безліч прикрас, жіночність просочила цей стиль цілком і повністю. Бароко - втілення шику і розкоші. Його з повним правом можна назвати прообразом сучасного гламуру.

Цей аромат асоціюється з образом таємничої спокусниці, вільної, незалежної, палкої і ніжної, пристрасної і недоступної. Вона - саме втілення епохи, така суперечлива, але все ж гармонійна у всіх своїх проявах, що зачаровує і прикрашає. Героїня цієї нової історії приймає себе і навколишній світ у всіх проявах. Вона - Справжня жінка, чуттєвість - її є притаманна риса.