Розпродаж для всієї родини!Все від 10гр

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 1 жовт. 10:40

4 ставки


На Кашалоті менше року
2 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Електрична помпа для води ePump це сучасне рішення для людей, які вживають бутильовану воду. Більше немає необхідності здійснювати додаткові рухи тіла як на механічній помпі. Вам достатньо лише натиснути на кнопку. На корпусі помпи присутній вибір об'єму води, можна вибрати обмеження в 600 мл або безперервний потік води.

Для того щоб набрати чайник води , вам потрібно разів 10-15 натиснути на звичайну механічну помпу. Набрати каструлю для супу – це вже 20-25 натискань. Тому більші об'єми води зручніше набирати за допомогою електро помпи, натисніть на вмикач вгорі і через 30 секунд повний чайник води у руці. Доступні два режими роботи: безперервний потік води та дозований (по 600 мл) з автоматичним вимкненням.

Електрична помпа працює від вбудованого акумулятора ємністю 1200мАч, який здатний від одного заряду перекачати більше 120 літрів води, що дорівнює 6 пляшкам об'ємом 19 літрів. Час повного заряду акумулятора 3-4 години. У комплекті йде USB шнур для заряду від адаптера, комп'ютера або іншого джерела живлення. Про те, що низький заряд, Вас оповістить світловий індикатор на верхній панелі помпи, біля кнопки включення, він загориться червоним кольором.

Помпа сумісна з пляшками всіх об'ємів до 19 літрів включно за рахунок гнучкого силіконового шланга, який поміщається всередину пляшки. Для встановлення помпи необхідно в кришці, якою закрито сулію, зробити отвір для силіконового шланга. Зверніть увагу, помпу необхідно одягати поверх кришки пляшки (помпа не сумісна з пляшками ТМ Аляска).

Корпус виготовлений із харчового пластику, внутрішній шланг із силікону, зовнішній кран із 304 нержавіючої сталі. Швидкість перекачування води близько 2-х літрів за хвилину.