Розмальовка Пес патрон 36 аркушів | розмальовка | розмальовка для хлопчика | дитяча розмальовка |

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 16 трав. 12:55


На Кашалоті 4 роки
115 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Розмальовка Пес Патрон

Ціна за 1 шт на вибрі

Характеристики:

кількість аркушів: 36;

розміри: 29,5*20,5 см. А4

Розмальовка – це один з найпростіших і доступних способів з користю та інтересом провести час. І до того ж це розвиваюче заняття, яке відіграє неймовірно велику роль у розвитку у дітей.

По-перше, дитина, розфарбовуючи якийсь об’єкт, вчиться розпізнавати кольори, запам’ятовує їх, поповнює свої знання про форму, колір цього об’єкта, який розмальовує, розвиває спостережливість, асоціативне мислення, уяву, тренується пам’ять.

По-друге, головне призначення розмальовок – це допомогти у розвитку дрібної моторики, а саме: тренування руки, підготовка до школи і в тому числі до письма. У процесі розфарбовування дитина може сама обирати кольори, комбінувати їх на сумісність, що дозволяє проявити свій смак, продемонструвати художні здібності і все це призводить до самовираження.

По-третє,тренується воля та увага. Дане заняття дисциплінує дитину, вчить її тривалий час виконувати одноманітну роботу, доводити почате до кінця. Дитині треба докладати зусилля та бути уважною, щоб розмальовувати акуратно і не виходити за лінії, а також контролювати кількість води, натиск олівця, чи жорсткість крейди задля того, щоб не пошкодити зображення. Все це, в майбутньому, дуже позитивно позначиться на розумових здібностях дитини і допоможе запам’ятовувати більший об’єм інформації. Такий вид зайнятості виховує у дитини посидючість, акуратність, самостійність.

Зверніть увагу також на кольори, які вибирає дитина – це може стати таким собі діагностичним інструментом при розфарбовуванні.

Важливо відразу вчити дитину правильно тримати олівець, також тримати осанку, включати лампу. Це стане запорукою того, що в школі дитина буде правильно сидіти за партою і не матиме проблем зі здоров’ям.

Чому слід обрати саме нашу розмальовку?

  розмальовки данної серії місять багато малюнків від складних до найпростіших, а отже підійдуть для дітей різного віку (3-6 річні діти вже можуть розфарбовувати складніші зображення з улюбленими героями з мультиків, де потрібно задіяти вже більше кольорів і розмалювати більш дрібні деталі);

 завдяки широкому асортименту кожна дитина знайде для себе підходящу розмальовку;

 кожна розмальовка містить більше 30 аркушів, а отже є досить об ємною і її вистачить надовго;

 зручні умови доставки, швидке обслуговування, це те що ми обіцяємо нашим покупцям! А ще у нашому інтернет-магазині у розділі канцелярія ви можете придбати додатково різноматніші фарби, олівці, фломастери, пензлики для вашої розмальовки.