Розмальовка антистрес Kittens 140Х140 см, 24 аркуші, тверда обкладинка

Крок ставки - 5 грн

Ставки приймаються до 16 трав. 12:58


На Кашалоті 4 роки
114 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Розмальовка антистрес для дорослих та дітей

Антистресові розмальовки – це швидкий та ефективний спосіб зняти напругу після важкого дня. Зосередившись на розмальовуванні дрібних деталей людина починає відволікатись та заспокоюватись, клопоти та турботи в цей час відходять на другий план.

Психологи стверджують, що подібні альбоми сприяють розвитку наступних навичок:

Посидючість — потрібно докласти чимало зусиль, щоб вийшло гарне зображення.

Дрібна моторика рук — потрібна акуратність, щоб не заходити за межі контуру малюнка.

Уважність — потрібно стежити за власними рухами, щоб не переплутати кольори, ділянки для зафарбовування та отримати задуманий результат.

Аналізуючи отримані малюнки, можна зробити деякі поверхневі висновки про психологічні особливості людини. Наприклад, якщо на сторінках альбому переважає чорний колір або інші похмурі відтінки, це привід зайвий раз поговорити з людиною: можливо, їй не дають спокою якісь тривожні думки. Незакінчені малюнки свідчать про те, що постійно втрачається інтерес до заняття.

Розмальовки корисні й для дорослих і дітей, які регулярно відчувають стрес. Щоб подібний стан не позначався на спілкуванні з близькими людьми та родичами, психологи рекомендують зайнятися малюванням. Арт-терапія — дієвий метод психологічного розвантаження і боротьби з втомою.

Розмальовка має розмір 140 х 140 мм.,

24 аркуші

тверда обкладинка