Робот Пилосос Робот 3 в 1 розумний робот-прибиральник для дому sweeping robot Чорний

Стартова ціна - 490 грн

Бліц-ціна - 530 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
191 лот

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обмін протягом 1 дня

Про товар

Пилосос SWEEPING ROBOT допоможе підтримувати чистоту та порядок у будинку. Легкий та компактний робот зможе прибрати навіть велике приміщення. З цим пристроєм не потрібно переживати, що гості, що раптово прийшли, застануть безладдя. Робот підходить для використання на рівних покриттях для підлоги, будь то кахельна плитка, паркет, ламінат або лінолеум. Прилад дуже тонкий, його товщина становить 5.4 см.

Він зможе забратися під диваном і шафою, скрізь, куди при звичайному прибиранні досить важко дістатися. Пристрій працює досить тихо, тому пилосос не потурбує відпочиваючих господарів.

Особливості :

Здатний проводити прибирання вдома без Вашої допомоги. Все, що потрібне для початку роботи, це включити інтелектуальний прилад за допомогою кнопки START. Єдине, що Вам потрібно зробити після закінчення збирання це висипати сміття з контейнера-пилу збірки.

Є універсальним пристроєм, завдяки якому участь людини у процесі прибирання будинку зводиться до мінімуму. Максимально ефективно очищає до 150 квадратів поверхні за один раз.

Зручний та простий у використанні.

Ідеально підходить для сухого прибирання квартири чи будинку. Має невеликі розміри, не займе багато місця у будинку чи квартирі.

Заряджається за допомогою шнура, яким комплектується від звичайної USB зарядки. Має індикатор роботи (синій) та індикатор зарядки (червоний).

Підмітає та пилососить.

Характеристики :

Діаметр пилососу: 18 см

Товщина пилососу: 5.4 см

Напруга: 6В

Матеріал виготовлення: пластик

Час заряджання: 2,5 години

Вага товару: 250 г

Комплектація:

Робот пилосос;

Usb кабель для заряджання;

Щіточка для чищення;

Інструкція;

Картонна коробка.