Рідні казки

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 11:42

3 ставки


На Кашалоті 3 роки
308 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

"Рідні казки".

64 сторінки.

Формат 60х90 1/8 (А4).

Забавні і веселі, іронічні і тонкі, ці казки пронизані багатовіковою мудрістю нашого народу. Читаючи дитині про прокази хитрої лисички, пригоди жадібного вовка, вигадки витівника Шабарши, ви привчаєте його любити рідне слово, навчите з гумором відноситися до будь-яких життєвих ситуацій.

Ваша рідна маленька людина побачить, що хитрість і підступність бувають покарані, а дружба і взаємовиручка завжди обертаються добром. Найменші читачі будуть із задоволенням роздивлятися барвисті веселі картинки, зроблені з любов'ю і старанням. А діти постарше легко читатимуть наші казки, тому що вони надруковані крупним і чітким шрифтом.

В збірку зібрано такі казки : "Пузир, соломинка та личак", "Заєць-хвалько", "Журавель та чапля", "Ворона й рак", "Як лисиця вчилася літати", "Лисиця й тетерев", "Бобове зернятко", "Зимівля звірів", "Лев і ведмідь", "Лисиця і рак", "Коток - сірий лобок, козел та баран", "Лисиця та козел", "Вівця, лисиця та вовк", "Коза-дереза", "Ведмідь та собака", "Курочка, мишка та тетерев", "Кіт та лисиця", "Шабарша". Приємного вам читання.