Прокладки урологічні при нетриманні сечі легкого ступеня MoliCare® Premium lady pad 3 крапель 14шт/п

Стартова ціна - 120 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 11 роки
34 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Характеристики

Непомітні та зручні урологічні прокладки MoliCare® Premium lady pad призначені для жінок, ля жінок, які час від часу мають підтікання сечі. Завдяки дихаючій і м’якій поверхні з алое вера, вони допомагають шкірі дихати і залишатися здоровою. Всі матеріали дерматологічно протестовані, і також підходять для чутливої ​​шкіри. Випускається у 7 розмірах та різним ступенем поглинання, що відрізняються кількістю крапель на упаковці. Раніше відомі як прокладки для нетримання MoliMed Premium.

Прокладки для нетримання MoliCare® Premium lady pad призначені для жінок з незначним витоком сечі. Вони так само зручні, як і менструальні прокладки, але на відміну від них вони мають в 5 разів вищу всмоктуючу здатність, а також вбирають запах. Це забезпечує відчуття свіжості на цілий день і повертає втрачену впевненість у собі. Витікаюча сеча всмоктується дуже швидко і розподіляється по всій подушечці, не даючи їй проникнути назад через поверхню подушечки.

Переваги прокладок MoliCare® Premium lady pad

ніжна поверхня насичена екстрактом алое вера для здорової шкіри

поглинання в 5 разів вище, ніж у класичних менструальних прокладок

ефективно поглинають запахи завдяки технології нейтралізатора запаху, яка поглинає молекули аміаку з сечі і утримує їх у абсорбуючій подушечці

повітропроникні

непомітні і зручні

тонкі, не шурхотять при русі

м'які бічні стрічки зручні в інтимній зоні

Як працюють прокладки MoliCare® Premium lady pad

Унікальне запатентоване скручене волокно негайно зливає сечу в абсорбуючу серцевину і запобігає її проникненню назад на поверхню. Суперабсорбент (SAP) в абсорбуючому ядрі негайно перетворює сечу в гель. Окрім того, нова м’яка поверхня з алое віра збереже шкіру здоровою. Завдяки рН 5,5 поверхня подушечки нейтральна до шкіри, крім того, вона також є антибактеріальною - знищує до 99,9% бактерій. Завдяки молекулам нейтралізатора запаху вставки вбирають запахи швидко і надійно.

Коли використовувати прокладки

При легких розладах сечовипускання у жінок. Після гінекологічних втручань. До і після пологів. У період пери-та постменопаузи.

Спосіб використання

При нетриманні сечі приклеїти прокладку до нижньої білизни так само, як і жіночі гігієнічні прокладки. Заміна максимум через 8 годин.

Технічні параметри

з м'якою поверхнею, з алое вера для здорової шкіри і для забезпечення максимальної циркуляції повітря до шкіри

поглинають запахи

швидко і добре абсорбують

поверхня з рН 5,5 мінімізує розвиток дерматиту

м'які бічні стрічки підвищують комфорт при носіннi