Професійний пилосос Soteco Nevada203

Стартова ціна - 4000 грн

Бліц-ціна - 4000 грн

Крок ставки - 5 грн

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
18 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Даний пилосос представляє серію "Nevada" - найпопулярнішу Soteco. На ринку України і серед користувачів ці пилососи відомі дуже давно як невибагливі і наднадійні апарати за доступною ціною.

Soteco Nevada 203 - надійний і простий по конструкції професійний пилосос з баком з нержавіючої сталі, який може прибирати сухе сміття і пил, так і збирати воду, рідини вологу і бруд.

Обсяг бака - 27 літрів (стійкий до ударів і падінь).

Пилосос Soteco Nevada 203

В якості фільтруючого елемента/фільтра служить дуже довговічний поліестеровий антибактеріальний фільтр-кошик. Немає мішків та інших витратних матеріалів!

На пилососі встановлена двостадійна By-pass турбіна фірми «Ametek» потужністю (1,2 кВт) з постійним охолодженням і термо захисту електродвигуна від перевантаження, що гарантує безперебійну і надійну роботу. (до 8 годин на день!)

Захисний кожух сохранняет і захищає колеса і бак.

ЗАСТОСУВАННЯ:

Даний пиловодовисмоктувач являє собою дуже зручний і невибагливий апарат, відповідний для універсального застосування на будь-яких підприємствах і виробництвах промислової сфери, наприклад, у майстернях і цехах, при проведенні будівельних і будівельно-оздоблювальних робіт, на підприємствах оптової і роздрібної торгівлі, в автосалонах і автосервісах, на автомийках, в різних організаціях і складах.

Пилосос використовують при прибиранні офісів, готелів, котеджів, також рекомендується для використання клінінговими компаніями і автомийками. В комплекті є мішок ,за бажанням можна використовувати.