Пробники ароматів So Fever Ecstatic для неї і для нього

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 40 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

1+1 мл

Жар пристрасті, в який занурюються двоє... Пекучі ноти олібануму в жіночому ароматі So Fever Ecstatic Her повністю розкриваються лише на шкірі, що розпалилася почуттями.

Тип аромату: амбровий, ванільний

Основні ноти: айва, лісовий горіх, олібанум

Парфумер: Іліас Ерменідіс, відомий автор бестселерів для Hugo Boss, Moschino, Escada, Lancome, Givenchy та інших брендів. Для Oriflame Іліас вже робив аромати Giordani Gold Good As Gold (38533) та лімітовану версію Friends World for Her Tropical Sorbet. Створення аромату, вважає Іліас, схоже на написання роману, сповнене радості та пригод

Вогонь бажання, який відчувають двоє... Гарячі ноти сичуаньського перцю та міцної кави підкреслюють димну глибину олібануму – ноти, яка повністю розкривається лише на шкірі, що розпаленій почуттями.

Тип аромату: амбровий, фужерний

Основні ноти: сичуаньський перець, міцна кава, олібанум

Парфумер: Валері Гарнук-Ментцель, талановитий автор ароматів для Benetton, Lalique, Lobogal, ILK Perfumes та інших нішевих марок. Валері - експериментатор, їй подобається створювати сміливі поєднання інгредієнтів. Її улюблені ноти – дерев'яні та амброві, а також різноманітні спеції.

Вся продукція у моїх лотах Нова, в упаковці від виробника. Всі терміни в нормі!!

Збирати оплачені лоти в одну посилку ви можете до 15 днів! Оплата згідно з Правилами Кашалота. Дивіться інші лоти та заощаджуйте на доставці!

Доставка УП або НП 55 грн

Приємних покупок!