Поживний тонік-спрей для обличчя з гіалуроновою кислотою Liftheng від сухості, лущення та зморшок

Стартова ціна - 120 грн

Бліц-ціна - 210 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті менше року
57 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Поживний і зволожувальний Спрей-тонік для обличчя LIFTHENG з Гіалуроновою кислотою для вирівнювання ph шкіри та лущення 150мл

Гіалуронова кислота в косметиці: притягує і накопичує вологу на поверхні шкіри, створює легку захисну плівку, запобігає випаровуванню води та зневодненню. Розгладжує зморшки. Молекули гіалуронки заповнюють собою зморшки і вони стають менш помітними. Регенерує, загоює та зменшує запалення.

Антивіковий Тонік спрей з Гіалуроновою кислотою LIFTHENG тонер для обличчя зволожуючий 150ml

Тонік Спрей LIFTHENG допомагає вирівнювати ph шкіри, зволожує суху і зневоднену шкіру, роблячи її гладенькою та еластичною. Покращує стан шкіри обличчя, а також сприяє розгладженню зморшок. Знімає почервоніння і вирівнює тон шкіри.

Також у складі: Алантоїн

Алантоїн стимулює оновлення клітин, а також вироблення власного колагену. Це робить шкіру більш здоровою, пружною, еластичною та щільною.

Спосіб застосування: 

На очищену шкіру: нанести спрей на відстані 15-20 см від обличчя, закрити очі та розпорошити необхідну кількість продукту, потім легкими поплескуваннями допомогти засобу повністю поглинутися; 

З вологим компресом з тканинної маски: розпорошити на вологе обличчя, потім розпорошити на тканинну маску і нанести її на обличчя, знову розпорошити поверх маски, залишити на 15-20 хвилин.