Портативний тепловий герметизатор,зручний міні запаювач пакетів

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 24 трав. 17:57


На Кашалоті 12 роки
196 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Портативний тепловий герметизатор

Зручний міні запаювач пакетів інтуїтивно простий у використанні та головне безпечний, завдяки тому, що в основі йдуть 2 пальчикові батарейки АА, замість вибухонебезпечних акумуляторів постійного заряджання, навіть за щоденного використання цей пристрій не перегріється.

Універсальний міні запайщик пакетів, завдяки своїм невеликим розмірам швидко нагрівається і запаяє пакети будь-якої щільності. Шов, який залишається після запаювання, дуже міцний і не пріє самостійно. Головне дотримуйтесь інструкції використання. Продукти, що зберігаються в запаяних щільних пакетах, набагато довше зберігатимуть свою свіжість.

Завдяки своїм характеристикам і маленьким розмірам, зварювач для пакетів дуже практичний і функціональний. Якщо ви тимчасово його не використовуєте, рекомендуємо опускати "safety guard", щоб не обпектися, працюючи поруч із пристроєм.

Корпус, у якому розміщений пристрій для запаювання пакетів, виготовлений із міцного пластику, який забезпечує довговічність, незважаючи на його постійне використання.

Працює прилад від двох батарейок AA (не входять до комплекту), заряду яких вистачає на довгий час безперебійної роботи.

Але і це ще не все, за допомогою магніту міні-зварювальник кріпиться до будь-якої металевої поверхні, наприклад, до холодильника. Тому ви завжди можете тримати його під рукою і ніколи не забудете куди поклали.

Одна з головних переваг таких пакувальників - йому не потрібна постійна підзарядка від мережі, навіть в умовах повного блекауту ви можете продовжувати свою роботу.

Де його використовувати?

- Міні-запайщик - це незамінна річ на кухні та в побуті! У герметично запакованих пакетах продукти краще зберігають свіжість, а дрібниці не губляться! Це зручно, практично і надійно! Тепер Вам не треба ламати голову як упакувати продукти, щоб зберегти їх, адже цей зварювач швидко запакує будь-який пакет!

- Щоб зберегти свої продукти від зайвих запахів у морозильній камері, їх пакують у поліетиленові пакети та запаюють, цей процес підготовки продуктів до зимового періоду полегшив життя багатьом господиням.

- Знайома ситуація, коли ви залишили пачку чіпсів, сухариків чи печива відкритими і вони стали вологі, м'які та несмачні, витративши хвилину часу та запаявши пачку, ви зможете насолодитися ласощами в будь-який інший день, не зіпсувавши смак продукту.

- Пристрій відмінно підійде приватним дрібним підприємцям для якісного запаковування продукції своїм клієнтам!

Підсумок тут один - термопакувальник це незамінний пристрій у побуті з великим функціоналом для застосування, вам не варто переплачувати великі гроші за таку просту річ, можна взяти просту і компактну версію як ця!

Інструкція

1. відкрийте кришку акумулятора, вставте 2 батарейки АА

2. Для початку розігрійте пристрій, затисніть і потримайте 5 секунд

3. Затисніть пакет з одного боку і не швидко проведіть до іншого краю, утворивши термолінію

4. Упаковка герметично запаяна!

- Переваги -

· Прилад створить дуже акуратний і міцний шов;

· Побутовий помічник, він може стати в нагоді навіть на дачі або пікніку;

· Працює за принципом теплової дії;

· Компактний;

· Простими діями ви позбавили себе, сім'ю і холодильник від небажаних запахів, чим забезпечили відмінну тривалу безпеку харчових продуктів;

Ваші продукти зможуть довше зберігається в свіжому вигляді, захищені від шкідливого впливу.