Полиця для взуття

Стартова ціна - 420 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 6 роки
33 лота

Укрпошта, Нова пошта
Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Полиця для взуття Shoe Rack ― просте рішення для зберігання Вашого взуття! Полиця спеціально сконструйована для зручного та безпечного зберігання взуття всіх розмірів. На ній легко можна розмістити все взуття для сучасної сім’ї.

ПЕРЕВАГИ:

Міцна та міцна – всі частини разом зібрані, полиця для взуття дуже стабільна та збалансована. Незважаючи на відносно невелику вагу, вона може витримувати велике навантаження.

Якість – компоненти, з яких складається органайзер для взуття, ретельно відібрані, щоб забезпечити найкраще співвідношення ціни та якості. Всі частини та компоненти включені до будь-якої упаковки.

Розмір – у проміжках між ярусами можна розмістити взуття різних типів. Її також можна регулювати, просто зніміть один або два яруси, щоб забрати черевики або інші великі аксесуари.

Портативність – вона дуже легка за вагою та відносно невеликим розміром, тому її можна використовувати в різних частинах вашого будинку. Коридор, спальня, гараж і т.д.

Простота – полиця для взуття поставляється із ретельно структурованою інструкцією з експлуатації. Для її складання не потрібно ні досвіду, ні особливих інструментів.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Тип: полиця для взуття;

Вигляд: доладна;

Матеріал каркасу: метал, пластик;

Ширина: 60 см.;

Висота: 110 см.;

Глибина: 30 см.;

Кількість ярусів: 6;

Легко збирається та розуміється;

Труби металеві, пластикові рознімання та компоненти міцно складені.

Накладений платіж.

Можна замовити без ставки.