Подгузники Підгузки kruidvat skin protect newborn "1", 2-5 кг, 112шт. (Нідерланди)мега пачка

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 1 трав. 20:40


На Кашалоті 5 роки
103 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Підгузки kruidvat skin protect newborn "1", 2-5 кг, 112шт. (Нідерланди)мега пачка, відмінна якість!!!

Якщо ви обираєте Kruidvat 1 NewBor, ви обираєте підгузки чудової якості за доступною ціною.

Підгузки ретельно розроблені для новонароджених. Тому не дивно, що 99% дерматологів рекомендують підгузки Kruidvat NewBorn.

Підгузки Kruidvat NewBorn надовго зберігають попу малюка сухими. Вбираюча серцевина швидко вбирає вологу і таким чином оптимально захищає підгузок як вдень, так і вночі.

Гнучкі та оксамитові підгузки ніжні для шкіри та приємні в носінні. Вони ультратонкі та зручні, забезпечуючи свободу навіть найрухливішим малюкам. Підгузок добре сидить і має гарну посадку.

Підгузки Kruidvat NewBorn є найбільш продаваними підгузками в Нідерландах. Кожна друга дитина носить підгузок Kruidvat NewBorn.

Зі зручним сигналізатором сечі

Підгузки Kruidvat NewBorn мають сигналізацію сечовипускання: якщо світло-жовта вертикальна смуга на зовнішній стороні знебарвлюється, Ваша дитина помочилась і підгузок можна змінити. Це особливо корисно в перші дні після народження, тому що пологова сестра хоче простежити, чи помочився ваш малюк. Ви також можете легко побачити, чи добре Ваш малюк мочиться, і точно знаєте, коли настав час для чистого підгузка.

Підгузки Kruidvat пройшли дерматологічне тестування

Деякі немовлята та діти мають алергію на певні речовини. Отже, підгузки Kruidvat:

• Не містять латексу

• Без лосьйону

• Не містять парфумів

• Не містять 26 алергенів зі списку ЄС

Сертифіковані екологічним маркуванням ЄС

Підгузки Kruidvat відповідають високим вимогам незалежного європейського знаку якості EU Ecolabel. Вибираючи підгузки Kruidvat, Ви робите внесок у навколишнє середовище, водночас вибираючи підгузок найвищої якості. Відповідальний вибір для Вашої дитини, довкілля та гаманця!