Подарунковий набір з золотом Images 24к Golden Luxury

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 30 черв. 11:45


На Кашалоті менше року
86 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Набір косметики в подарунковій упаковці з золотом 24К надає комплексну дію на шкіру. Основним компонентом всіх засобів в наборі виступає колоїдне золото, яке є найпотужнішим антивіковим інгредієнтом. Набір косметики підійде для всіх типів шкіри, але рекомендується його використовувати після 25 років, коли природне вироблення колагену і еластину знижується.

Основний компонент.

Золото 24К. Вже всім відомо, що кращий засіб, який може містити антивікова косметика - це золото. Воно не тільки дбає про шкіру, яка з природних причин втратила, або починає втрачати пружність і тонус, а й оздоровлює її. Золото нормалізує вироблення колагену і еластину в шкірі, сприяє глибокому її зволоженню. Також цей компонент покращує тургор шкіри, її регенеративні і захисні властивості. Золото 24К сприяє поліпшенню кольору шкіри, зменшує пігментацію, в тому числі й вікову.

Цей дорогоцінний інгредієнт, який присутній в кожному засобі, що входить до набору, має антиоксидантну дію, сприяє кращому загоєнню ранок і нормалізує вироблення себума, який провокує висипання на шкірі.

Результат.

Оскільки в наборі є все для комплексного догляду за шкірою, ви побачите різницю вже після першого застосування. Пори стануть помітно менше, з'явиться відчуття свіжої і чистої шкіри. Обличчя набуде здорового кольору, а дрібні зморшки стануть менше. Шкіра стане оксамитовою, ніжною і м'якою. І це все тільки після одного застосування комплексу, а косметика в даному наборі має накопичувальний оздоровчий і омолоджуючий ефект.

У набір входить:

Пінка для вмивання 100 мл. Очищає шкіру і звужує пори. Застосовувати можна вранці і ввечері.

Тонер 100 мл. Нормалізує рН шкіри, нейтралізує дію хлору. тонізує. Використовувати тонер потрібно після вмивання. Нанесіть трохи засобу на ватяний диск і протріть ним обличчя.

Емульсія 100 мл. Легкий зволожуючий засіб, який сприяє більш глибокому зволоженню шкіри. Застосовується до або після сироватки.

Сироватка 15 мл. Омолоджує шкіру і відновлює її регенеративні здібності. Застосовувати потрібно до, або після емульсії.

Крем для обличчя 50 мл. Живить і захищає шкіру, нормалізує вироблення колагену і еластину в клітинах. Помітно зменшує зморшки. Виступає останнім етапом у догляді.