Подарунковий бокс з експериментами 7 в 1 (зелений)

Стартова ціна - 170 грн

Бліц-ціна - 170 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
249 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 2
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Подарунковий бокс з експериментами 7 в 1 (зелений)

Наука є дуже цікавою і це доведуть наші набори. Дитина разом з батьками або друзями порине в магію науки і почує як кулька буде жужати, намистинка буде змінювати колір на сонці, чорнила які проляються на футболку за декілька секунд не залишать і плями, а також проведе надзвичайно дивовижний експеримент та «пробудить сплячих» фараонових змій, а також проведе ще 3 експерименти (магніт, рука-ілюзія та неонова цукерка).

А на заключення дитина отримає іменний сертифікат за успішне проходження етапу міні-курсу «Юний науковець». На даному сертифікаті дитина як бонус зможе провести ще один експеримент – потерши по сертифікату монеткою проявиться один із двох написів: хай щастить наступного разу або Квиток на шоу «Цікава наука». Кожен 5 сертифікат є виграшним і дає безкоштовний квиток на повноцінне шоу «Цікава наука».

А зробити ці всі експерименти допоможе наша різнокольорова інструкція. До речі. Подарункова коробка наша має сучасний Європейський рівень і нанесення на ній зроблені завдяки ультрафіолетовому лаку.

Категорія товару: товари для творчості, дитячі набори для творчості, юний експериментатор, креативна творчість, юний дослідник, розвиток мислення

Розміри пакування: 19*13,5*4 см.

Країна виробника: Україна

Виробник: ТМ «Цікава наука», м. Кам’янець-Подільський