Пластир для схуднення Slimming Patch XL-560 

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 13 жовт. 00:14


На Кашалоті 5 роки
125 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Пластир для схуднення Slimming Patch XL-560 — перевага подібних пластирів полягає в тому, що м'який лікарський розчин застосовується зовнішньо за трансдермальною системою, водночас у кров надходить більше активних компонентів, ніж під час вживання таблеток для схуднення, що дає змогу захистити печінку.

Корисні властивості:

Зменшення всмоктування жирів, крохмалю та цукру з їжі;

Активізація ліпідного обміну;

Нормалізації підвищеного апетиту;

Виведення токсинів, шлаків, зайвої рідини;

Вираженому антицелюлітному ефекту;

Усунення набряків.

в упаковці 5 шт.

Інструкція:

Очищається і висушується ділянка шкіри, де потрібно наклеїти патч, наприклад, живіт. Якщо цього не зробити, не вдасться правильно зафіксувати пластир, а це стане перешкодою для проникнення активних речовин у верхні шари епідермісу через пори. Ба більше, нанесення пластиру на неочищену шкіру може викликати подразнення і навіть спровокувати шкірне захворювання.

Пачт тримається від 20 хвилин до доби. Примітно, що навіть з наклеєною пластиною можна займатися звичними справами і навіть фізкультурою.

Після закінчення зазначеного в інструкції терміну знімається патч. Якщо на шкірі видно почервоніння, лущення або інші дефекти, варто протерти це місце вологим рушником і змастити кремом для тіла або звичайним дитячим.

На тій самій проблемній зоні за 2-3 см від місця приклеювання попереднього пластиру клеїться новий.

Пластир безперервно застосовується протягом місяця, а після 7-10 днів за бажання можна продовжити курс схуднення.

Якщо під час використання пластирів з'являється алергія або відчувається сильний дискомфорт, потрібно припинити їхнє застосування, а за потреби звернутися до дерматолога або іншого фахівця.

Протипоказання: вагітність, період лактації, порушення шкірного покриву в ділянці живота, важкі пухлинні захворювання в ділянці живота.