Планшет 7" Maskjet M88 Plus 2/16Gb Android 11

Крок ставки - 50 грн

Ставки приймаються до 5 трав. 22:33


На Кашалоті 1 рік
5 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Дуже класний та гарний планшет.

Стан добрий. Є незначні подряпини на екрані, але вони не заважають зовсім.

В комплекті є чохол, зарядний пристрій, планшет, коробка рідна,

Перехідник TPC .

Maskjet діти можуть використовувати дитячий режим, батьки – звичайний режим. У дитячому режимі діти можуть мати свій особистий ігровий майданчик та навчатися із задоволенням. А ще цей дитячий планшет можна використовувати як звичайний планшет для дорослих, встановлено Google Play Store, можна завантажувати безкоштовні програми для дітей, більш стабільний модуль Wi-Fi дозволяє переглядати інтернет, онлайн музику, Netflix, Facebook, Ютуб, Твіттер.

Попередньо додаток iWawa на планшеті MASKJET Kids забезпечує доступ до цілого ряду відповідного віку контенту для дітей, наприклад Монтессорі, міні-ігор, дитячого телебачення, караоке, малювання. Цей контент може стимулювати дитячу уяву, творчість та впевненість у собі. Вчитися пізнавати світ найкраще для дітей. Ви також можете завантажити програми з Google Play, наприклад, ABC Mouse, HULU, YouTube Kids, Zoom.

Чохол виготовлений із зручного для дітей, удароміцного силіконового матеріалу, який захищає дитячий планшет від подряпин, бруду та ударів, падінь, пилу тощо. Всі функції доступні завдяки точним вирізам. Наші планшети Android для дітей тонкі та легкі, вони легко поміщаються в кишені, тому їх можна брати із собою куди завгодно та коли завгодно.

Цей повністю обладнаний планшет для дітей з чотириядерним процесором, 2 ГБ ОЗУ та 16 ГБ ПЗУ, 7-дюймовим дисплеєм для захисту очей з роздільною здатністю 1024 x 600, сенсорним екраном, системою Google Android 11, Wi-Fi, Bluetooth, двома камерами, потужним акумулятором.

Обміну та повернення немає. Ставки робіть обгрунтовано.