Пінка для вмивання освітлююча проти ластовиння і пігментних плям

Стартова ціна - 114 грн

Бліц-ціна - 194 грн

Крок ставки - 5 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті менше року
24 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Пінка для вмивання освітлююча проти ластовиння і пігментних плям Etae skin whitening freckle cleanser 100g

Пінка дбайливо очищає шкіру обличчя від забруднень, косметики, шкірного себуму. Завдяки своєму складу пінка сприяє освітленню веснянок, пігментних плям, наслідків постакне, вирівнюванню тону шкіри, зволожує й живить, надає їй еластичність і пружність. Ніацинамід у складі засобу сприяє омолодженню шкіри.

Етиласкорбінова кислота, що входить до складу засобу — стабільна водорозчинна похідна вітаміну З нового покоління, має вибілювальний ефект і властивості антиоксиданту, стимулює синтез колагену. Пінка зменшує гіперпігментацію та перешкоджає утворенню нових пігментних плям, усуває тьмяність шкіри.

Бетаїн у складі засобу чинить на шкіру обличчя зволожувальну, зміцнювальну та пом'якшувальну дію. Пінка дарує шкірі чистоту, сяйво та м'якість, здоровий колір, рівний тон, згладжує дрібні зморшки, шкіра надовго залишається молодою і вродливою! Пінка має приємний аромат.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу на долоню, додайте води та спіньте, потім легкими круговими рухами нанесіть на шкіру обличчя та змийте теплою водою. Для найкращого результату рекомендується використовувати з іншими засобами цієї серії.

Для досягнення помітних ефектів рекомендується використовувати косметику впродовж тривалого часу.