Пилка, пилочка для нігтів, манікюру OPI напівкруг 100/100

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до 12 лип. 19:47


На Кашалоті 1 рік
343 лота

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Пилка, пилочка для нігтів, манікюру OPI напівкруг 100/100

Пилка OPI з жорсткістю 100/100 призначена для зміни форми природних нігтів і фінішної обробки штучних. Її також можна застосовувати для підпилювання нігтів після покриття їх гель-лаком. Універсальний інструмент використовується під час кожної процедури манікюру та педикюру. Пилка розрахована на професійне використання, тому слугуватиме довго. Абразивна частина інструмента нанесена на м'яку підкладку та має пружну жорсткість.

 

Особливості застосування пилки OPI

 

●      Можлива дезінфекція спеціальними спреями або у ультрафіолетовому стерилізаторі.

●      Підходить для підпилювання малюнків гель-лаками та гель-фарбою.

●      Має зручну форму

●      Не порушує цілісності нігтьової пластини.

Пилка OPI завдяки своїй заокругленій формі дає змогу точно обробляти край нігтя. Вона надійно лежить у руці. Інструмент чудово підходить не тільки для професійного, але й для побутового застосування. Замовити пилку та інші інструменти для догляду за нігтями можна в нашому інтернет-магазині за найнижчою ціною. Ми реалізуємо інструменти гуртом і в роздріб. Замовлення можна оформити онлайн у зручний для вас час. Для підтвердження замовлення з вами зв'яжеться наш співробітник.

Пилка для нігтів OPI напівкруг 100/100, сіра являє собою спеціалізований інструмент для корекції форми нігтів. Має форму напівкруга з абразивною поверхнею. Може експлуатуватися як пристрій для регулярного домашнього догляду та як професійний інструмент у спеціалізованих закладах. Призначена для усунення дрібних вад із нігтьової поверхні, а також гелевих або інших покриттів перед нанесенням нового декору.