Підсвічування для унітазу з датчиком руху Light Bowl

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 350 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 2 роки
168 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Обмін протягом 1 дня

Про товар

Підсвічування для унітазу з датчиком руху Light Bowl – корисний аксесуар, який не лише додає чудову атмосферу романтизму та чарівництва у звичній та нудній кімнаті, але й забезпечить освітлення у темну пору доби.

Тепер при відвідуванні туалету вночі не потрібно шукати рукою вимикач - розумне підсвічування Light Bowl сама ввімкнеться, як тільки ви відчините двері.

LED нічник

Ця сучасна стильна лампа може зробити звичайний встановлений унітаз чудовим нічником.

Сьогодні такий простий, але водночас технологічний винайдений пристрій для оснащення туалету є зручним, досить практичним та безпечним для здоров'я.

Датчик руху: Автоматично вмикається , як тільки ви наблизитесь в діапазоні близько 2 метрів від підсвічування. Тривалість датчика становить близько 120 секунд.

8 кольорів підсвічування

Підсвічування має вбудований чутливий датчик на рух. При відвідуванні туалету такий світильник самостійно вмикається, а при виході з нього вимикається.

Світильник може світитися 8 кольорами, перемикання яких може бути довільним або налаштованим на один постійно увімкнений колір.

Щоб підсвічування не набридло, його відтінок можна змінювати завдяки кнопці на корпусі. Всього є сім варіантів кольорів: фіолетовий, молочний, синій, блакитний, зелений, червоний, жовтий.

Підсвічування для унітазу з датчиком руху Light Bowl є дуже простим у щоденному використанні, тому що прикріплюється до краю встановленого унітазу з фіксацією гнучким ободом.

Підсвічування має просту конструкцію, для встановлення якої немає необхідності застосування особливих знань. Також світильник оснащений водонепроникним міцним корпусом.

Переваги LED підсвічування

Вбудований датчик руху автоматично вмикає та вимикає підсвічування;

Водонепроникний корпус захищає від попадання вологи;

Пристрій просто у використанні та догляді;

Чутливо до світла.

Характеристики:

Матеріал: пластик;

Джерело світла: LED лампа;

Напруга: 4,5 В;

Потужність: 1 Вт;

Тип живлення: 3 батареї типу ААА;

Розмір: 7 х 6,5 х 2 див.