Парфумований тальк для тіла «М'ятна прохолода»

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 150 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта, Ще 1
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

100 гр

Користуєтеся тальком для тіла, любите натуральні продукти, що дезодорують? Тоді поспішайте замовити ароматизований тальк для тіла Love Nature!

Чому я рекомендую цей продукт?

Догляд за тілом за допомогою тальку – один із найпопулярніших, найпростіших та найефективніших у сучасному світі. Цей продукт відмінно позбавляє зайвого потовиділення і неприємного запаху. Дрібнодисперсна пудра тальку добре вбирає зайву вологу, зберігаючи свіжість на весь день, пом'якшує і надає шкірі ніжного аромату. Тальк для тіла від Оріфлейм делікатно доглядає шкіру, унікальна комбінація абсорбенту з освіжаючим ментолом або квітково-мускусними нотами дарує комфорт і насолоду.

Наносите тальк після душу на витерте рушником тіло і бажано на ті місця, які найсильніше потіють: груди, пахвові западини, ступні, долоні, область спини між лопатками. За бажання можна наносити на все тіло. Протягом усього дня ділянки тіла, оброблені тальком, залишаться сухими та приємними навпомацки. Увібравши зайву вологу, тальк зробить шкіру м'якою, бархатистою та ароматною!

Парфумований тальк для тіла «М'ятна прохолода» (з запашним ароматом лаванди та м'яти).

Захищає шкіру від неприємного запаху, освіжає та пом'якшує. З запашним ароматом лаванди та м'яти. Наноси на суху шкіру після душу та при необхідності.

Вся продукція від виробника Терміни в нормі

ОПЛАТА

на карту на ваш вибір моно, аваль або приватбанк Строки оплати 2 дні, згідно Правил Кашалота

ДОСТАВКА

Олх, Укр і нова пошта

Замовлення від 1000 грн,оплачене, зібране не довше ніж за 15 днів відправляються БЕЗКОШТОВНО

Акція діє з 01.08.2023 р

Збирати оплачені лоти можна до 15 днів

Приємних покупок