Парфумована вода Tom Ford Mandarino di Amalfi 40ml

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 140 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
11 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Тестер 40мл, як на фото.

Збирайте лоти !

Оплата на карту Приватбанку

Парфумована вода Tom Ford Mandarino di Amalfi

Початковий запах: базиліковий, чорносмородиновий, тархуновий і м'ятний лист, грейпфрут Середній запах: квітка апельсинового дерева, чорний перець, жасмин, коріандр, мускатна шавлія. Залишковий запах: амброво-мускусний акорд, ветивер, критський ладанник, віверра

Вам час відпочити від праці і метушні. Вирушити в тихе місце неподалік від моря, насолодитися теплом сонця, прохолодою води і чистотою безхмарного неба. Таку прекрасну можливість подарують парфуми Mandarino di Amalfi від Tom Ford. Їх освіжаюче-літній цитрусовий аромат віднесе вас на райський острівець. З ним ви завжди будете сповнені сил, насолоджуватиметесь життям і схвальними компліментами від представників протилежної статі.

Аромат американських парфумерів універсальний. Він адресований оптимістичним і енергійним чоловікам і жінкам, які цінують свободу. У душі аромату переважають пікантні пряні ноти: мускатна шавлія, коріандр і чорний перець. Їх пристрасну іскорку згладжують апельсиновий цвіт і пелюстки жасмину. Початковий акорд радує насиченим, яскравим міксом грейпфрута, чорної смородини, мандаринів і свіжого листя м'яти. Дорога комбінація лабданума, мускусу і амбри створює дивовижний, стійкий шлейф.

Оплата на карту Приватбанку.