Парфуми жін Жан Марко Вентурі Вумен з феромонами 30 мл

Стартова ціна - 20 грн

Бліц-ціна - 220 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
2 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Аналог.

Аромат Жан Марко Вентурі Вумен був створений у 2001 році. Незабутня квітково-фруктова композиція створена для яскравої, стильної, спокусливої ​​жінки, сміливої ​​та безпосередньої. Дивовижне поєднання легкості та насиченості огорне сяючою вуаллю жіночності та привабливості.

Соковита композиція розкривається нотками свіжого грейпфрута, вишуканою ніжністю білої фрезії та бергамотом. Далі в гру вступає звабливий ірис у поєднанні з чистим ароматом пелюсток лотоса, пікантним глодом і медовою жовтофіолю, огортаючи свою володарку дивовижною квітковою феєрією. Завершує букет неординарний оксамитовий шлейф з деревно-пряного мускусу та чарівного геліотропа.

Складно забути цей прекрасний, свіжий та ненав'язливий денний парфум, іскристий ураган із соковитих літніх фруктів та яскравих ароматних пелюсток віднесе у світ радості та блаженства, наповнюючи енергією на весь день. Сам автор назвав його "ароматом білого світла". До нього не можна торкнутися, але можна зігрітися у його ніжних променях. Закохуйте в себе з першого погляду, з першого подиху, отримуйте справжню насолоду від життя. Почніть свою звабливу гру з Жан Марко Вентурі Вумен

Прем'єра аромату: 2001

Стать: для жінок

Сімейство аромату: квіткові

Початкова нота: грейпфрут, бергамот, фрезія

Нота серця: квіти лотоса, ірис, глоду

Кінцева нота: геліотроп, мускус.

Характеристика аромату: привабливий, райський, розкішний, багатий, імпульсивний.

Для якого віку: для молоді, середнього та елегантного віку.

На яку пору року: зима, весна, літо, осінь.

Для якого часу доби: ранок, перша та друга половина дня.

Стійкі

Приємний аромат

30 мл