Парфуми жін Tom Форд Lost Cherry з феромонами 30 мл

Стартова ціна - 20 грн

Бліц-ціна - 220 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 3 роки
0 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Гурманська, східно-квіткова композиція Tom Форд Lost Cherry була представлена в 2018 році в рамках елітарної колекції Private Blend чудовим майстром Louise Turner – тією самою чарівницею, яка раніше створила знаменитий туфельок Good Girl від Carolina Herrera. Цей твір однаково сподобається і жінкам, і чоловікам, адже культура гедонізму, насолоди приємними моментами життя властива всім нам незалежно від статі.

Верхні ноти спокушають з перших миттєвостей ароматом стиглих вишень - соковитих, з пікантною кислинкою, таких неймовірно реалістичних, що здається, ніби ви ласуєте ними прямо в саду. Відмінним доповненням до головної теми служить горіхово-солодкий, з м'якою гіркуватістю аромат мигдалю і п'янка аура лікеру.

Вишневим ароматом наповнено і серце парфуму, де панує справжня спокуса - запах сиропу з вишень сорту "гріот" та стиглий нюанс осінніх слив. Квітковий букет турецьких троянд та жасмину самбак ефектно веде романтичну лінію цієї композиції.

Фінал по-справжньому вас вразить, настільки він багатогранний та привабливий. Деревні тони смолистого білого кедра, вершкового сандала та шоколадно-димного ветівера гармонійно доповнені смолистими переливами бензоїну та перуанського бальзаму та пряними акцентами гвоздики, кориці та почули. Насолода бобів тонка і ванілі завершать враження і подарують вам справжнє чуттєве задоволення!

Аналог

Стійкі

30 мл