♡ Парфуми Tiziana Terenzi Andromeda унісекс 10 мл ♡

Стартова ціна - 19 грн

Бліц-ціна - 79 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 4 рази

Торги закриті


На Кашалоті 7 років
93 лоти

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Andromeda — це один із чотирьох незабутніх ароматів нової парфумерної лінійки Luna Collection, створеної 2015 року італійським брендом Tiziana Terenzi на честь дня народження самої Тіціани. Як і три його зібрати, парфуми мають ім'я сузір'я, натякаючи на свою незвичність і космічну загадковість.

Квітково-фруктова соната Андромеди звучить однаково злагоджено та гармонійно як на чоловіках, так і жінках, тому в неї так багато шанувальників. Оригінальне поєднання вишуканих і неприйнятних тонів роблять цей аромат не схожим на жоден інший, раніше зроблений парфумерним домом Terenzi.

З перших акордів приходить розуміння, що це початок чогось невідомого та прекрасного. Терпка іскристість бергамоту в поєднанні з екзотичною солодкістю іланг-ілангу захоплює в солодко-фруктові глибини, де трапляються з прозорими пахощами водяного жасмину. Чудові квіти груші, деревно-фруктові ноти дамаської троянди та ніжні витончені відтінки лілії, поєднуючись із соковитою зеленню фіалки та кислинкою білого геліотропа надають усьому звучанню об'ємність і гладкість. Немов місячне світло, ванільно-амбровий шлейф аромату м'який і ніжний, він вабить за собою екзотичною солодкістю кокоса та бобів тонка, а оксамитність кашемірового дерева пробуджує Чавенні трепетні почуття, подібні до тих, що ми переживаємо, дивлячись через незбагненні глибини космосу на загадкове сузір'я Андромеди.