♡ Парфуми Chanel Coco Mademoiselle жіночі 10 мл ♡

Стартова ціна - 19 грн

Бліц-ціна - 79 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 3 рази

Торги закриті


На Кашалоті 7 років
55 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Coco Mademoiselle Chanel – це аромат для жінок, він належить до групи східні квіткові. Coco Mademoiselle випущений у 2001 році. Парфумер: Jacques Polge. Верхні ноти: Апельсин, Мандарин, Бергамот та Квітка апельсина; середні ноти: Турецька троянда, Жасмін, Мімоза та Іланг-іланг; базові ноти: Пачулі, Білий мускус, Ваніль, Ветивер, Боби тонка та Опопонакс. Цей аромат отримав нагороду FiFi Award Best National Advertising Campaign / TV 2008.

Стань втіленням жіночності та витонченості з ароматом Coco Mademoiselle. Парфум перетворить тебе на милу кокетку, що випромінює чарівність і мінливість справжньої француженки.

Обруш на свого обранця силу соковитого грейпфрута, насолоду апельсина та витонченість бергамота! Кидай на чоловіка призовні погляди крадькома, даруючи обіцянки вічного кохання.

Огорнута шлейфом ніжного жасмину, ранимістю троянди та незвичайністю личі, ти точно будеш у центрі уваги.

Мелодійні переливи пристрасного мускусу, невловимої ванілі, зеленого ветиверу та свіжість пачулі зроблять тебе вічно юною та молодою. Фліртуй, радуйся життю і веселись! Ніхто не зможе встояти, адже ти сама чарівність!