Отпариватель переносной.легко гладит и возобновляет внешний вид одежды

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 2 рази

Ставки приймаються до 16 жовт. 08:05


На Кашалоті 6 роки
1,6 тис. лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
Повернення та обміну немає

Про товар

Ви швидко упорядкуєте будь-який одяг за допомогою праски-щітки блузу або костюм. Одночасно з розгладженням Ви усунете неприємні запахи, освіжіть вироби. Ваші речі стануть чистими та акуратними як після хімчистки.

Ручний відпарювач має дві основні функції: відпарювання та прасування. Добре видаляє всі неприємні запахи, справляється з прасуванням не тільки одягу, а й будь-якого домашнього текстилю, шовку, атласу, бавовни, льону, шерсті, синтетичних тканин. Їм дуже зручно відпарювати штори та тюль, не знімаючи їх.

Ручний відпарювач щітка – зручна парова праска для повсякденного використання. Компактний та легкий він завжди виручить Вас не тільки вдома, а й у поїздці, відрядженні та відпочинку.

Відпарювач виконує чотири функції:

-чистить;

-Гладить;

-відпарює;

-Дезінфікує.

Для відпарювання одягу необхідно за допомогою мірного стаканчика заповнити резервуар чистою водою. При включенні приладу в розетку світиться червоний індикатор. Коли він згасне, щітка готова до роботи. Відпарювання можна проводити як у горизонтальному, так і вертикальному положенні. Постійна температура автоматично підтримується.

Фото 5 в наявності.

Фото 1,2,3,4 для прикладу