Освіжаючий лосьйон-спрей для тіла «сицилійський захід» або «канікули мрії»,лот -1 шт

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 90 грн

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 6 років
16 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

1лот-1шт на вибір 1 шт

асортимент уточнюйте

оплата за товар на картку приватбанку,

ВІДПРАВЛЕННЯ УКРПОШТОЮ,НОВОЮ ПОШТОЮ

лоти комбіную

https://kashalot.com/users/elena_69007/

******************************************************************

1)

Освіжаючий лосьйон-спрей для тіла «Сицилійський захід»

Подаруй шкірі приємний й ефективний догляд! Освіжаючий лосьйон-спрей для тіла «Сицилійський захід» – це можливість швидко і легко зволожити шкіру всього тіла у кілька «пшиків». Рідка текстура миттєво вбирається, добре зволожує шкіру і не залишає на тілі ефекту плівки.

У серії Senses представлені лосьйони з різноманітними запахами. Всі місти серії збагачені натуральними екстрактами. Розпили лосьйон на тіло, уникаючи обличчя й очей, і насолоджуйся гладенькою шкірою, легким шлейфовим ароматом й чудовим розслабленим настроєм!

Застосування: Розпилити на шкіру тіла, уникаючи попадання на обличчя. Не вживати в їжу. Зберігати далеко від джерел вогню і в недоступному для дітей місці, оскільки засіб легкозаймистий.

Об'єм: 100 мл

або

2)

Освіжаючий лосьйон-спрей для тіла «Канікули мрії»

Подаруй шкірі приємний й ефективний догляд! Освіжаючий лосьйон-спрей для тіла «Канікули мрії» з ароматом квітів і моря – це можливість швидко і легко зволожити шкіру всього тіла у кілька «пшиків». Рідка текстура миттєво вбирається, добре зволожує шкіру і не залишає на тілі ефекту плівки.

Застосування: Розпилити на шкіру тіла, уникаючи попадання на обличчя. Не вживати в їжу. Зберігати далеко від джерел вогню і в недоступному для дітей місці, оскільки засіб легкозаймистий.

Об'єм: 100 мл

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ: Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати в недоступному для дітей місці. У разі потрапляння в очі ретельно промити їх водою. У разі проковтування засобу зверніться до лікаря.

Країна Виробник: Польща