Осушувач повітря на елементі Пельтьє Maxton P2000ml

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 2770 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 10 роки
4 лота

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

P2000ml – побутовий осушувач на елементі Пельтьє від українського бренду Maxton. Призначений для видалення зайвої вологи з повітря в невеликих та теплих приміщеннях – квадратурою 10 м2, де тримається температура 5-38°C. Прилад не відрізняється великою потужністю (750 мл/добу, при t = +30°C RH = 80%). Однак має низку інших переваг, серед яких особливо важливими є: низьке споживання електрики (40 Вт/год), 100% безпека використання та практично безшумна робота (41 дБ).

Що таке ефект Пельтьє? Це термоелектричне явище, яке в 1834 р. було відкрито Жаном-Шарлем Пельтьє, французьким натуралістом. Суть його полягає у поглинанні або, навпаки, виділенні тепла в місці контакту різнорідних провідників, якими йде струм. Внаслідок цього матеріал одного провідника нагрівається, іншого охолоджується.

Як Maxton P2000ml осушує повітря? Використовуючи модуль Пельтьє. Це термоелектричний перетворювач, що є двома пластинами-ізоляторами, виготовленими в більшості випадків з кераміки. Між листами знаходяться послідовно з'єднані термопари: «np» – охолоджує поверхню, «pn» – нагріває. Кожна сторона термоелектричного перетворювача контактує лише з однією термопарою. У результаті з одного боку пристрій стає гарячим, з іншого — холодним.

Велика різниця температур панелей елемента Пельтьє запускає інший процес – конденсацію, коли пар переходить у рідкий стан і в такий спосіб виходить із повітряних потоків. Крапельки вологи накопичуються на холодному листі, а потім збігають у спеціально призначений для цього вбудований резервуар.

Додаткові особливості осушувача повітря на елементі Пельтьє P2000ml від Maxton

Обробляє приблизно 25 кубометрів повітря протягом години безперервного функціонування.

Має бак із міцного та напівпрозорого пластику, який вміщує до 2-х літрів конденсату.

Доповнений системою оповіщення, що спрацьовує за повної заповненості ємності рідиною.

Запускається та зупиняється за допомогою кліка однієї кнопки, розміщеної зверху.

Має компактні габарити (37,2*22,8*15 см). Не потребує великої площі для розміщення.

Має малу вагу (2,5 кг). Легко транспортується і може ставитися навіть на полиці.

Вирізняється високоякісним складанням, надійними матеріалами та комплектуючими.

Стан ідеальний, ще діє гарантія