Остання!!!Лялька Аріна (моя подружка)вміє ходити,говорити,повторювати,співати.......

Стартова ціна - 20 грн

Бліц-ціна - 560 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 8 років
18 лотів

Укрпошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Лялька "Аріна" (37 см) на вечірці (в коробці) вміє: говорити і співати російською мовою, повторювати слова, розповідати казки, ходити, танцювати і слухати музику. Крім того, туфельки "подружки" мають підсвічування. Лялька знає 7 казок: "Колобок", "Ріпка", "Курочка Ряба", "Лисичка-сестричка", "Теремок", "Коза-дереза", "Лисиця і журавель".

Лялька виконує 7 пісень: "Весела завзята", "Жили у бабусі", "Считалочка", "Мишка", "Давай співати", "Коровай", "Колискова".

У наборі з лялькою йде анкета подружки, яка урізноманітнює гру і зробить її ще цікавіше! Іграшка працює від 3 батарейок типу АА R-6 (не входять в комплект), а пульт - від однієї батарейки CR 2025 (входить в комплект). Для включення ляльки необхідно: перемістити важіль на спинці в режим "ON" і натиснути кнопку на передній частині тулуба ляльки. Дитина зможе довірити їй свої найбільші секрети і пізнати дивовижний світ дружби! Розмір упаковки 24*39*10,5см Висота лялі 36см Повернення і обміну не має!!! Ставте ставки обдумано Відправка по правилах аукціону!!!