Останній костюм! Жіночий велюровий костюм з капюшоном.

Крок ставки - 20 грн

Ставки приймаються до 28 вер. 20:15


На Кашалоті 8 роки
17 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Матеріал: Велюр пеньє (penye), якісна тканина приємна до тіла і дуже еластична, не просвічується при розтягуванні, на ній не створюються катишки.

Колір: сірий

Розміри в наявності по бірці: XL

Розмір по бірці XL, ЗАМІРИ:

ШТАНИ:

довжина - 102 см, довжина шагу - 77 см

напівобхват поясу 33 см і тягнеться до 47 см

напівобхват стегон 55 см і тягнеться до 75 см

КОФТА:

напівобхват грудей - 56 см і тягнеться 76 до см

довжина рукава від горловини - 73 см

довжина - 57 см

-

Прошу звернути увагу, що виміри зняті по самому виробу, а не по тілу. У вимірах може бути похибка 1-2 см і якщо це для Вас критично, то перед тим як зробити замовлення, будь ласка, напишіть нам)

-

Всі фото зроблені наживо, але прошу не забувати про те, що кольори на фотографії можуть відрізнятися від реальних через особливості передачі кольору екранів і мати різні вітінки при різному освітлені.

-

Жіночий велюровий костюм з капюшоном - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт і стиль. Цей елегантний комплект складається з м'якої та приємної до тіла велюрової тканини люксової якості, яка забезпечує максимальний комфорт у повсякденному житті. Капюшон надає образу затишок і захищає від негоди. Цей костюм стане чудовим рішенням як для дому, так і для активного відпочинку на вулиці. Він підкреслить вашу індивідуальність і подарує відчуття невимушеної розкоші.