Оригинал! Еластичні підгузники-труси для жінок L

Стартова ціна - 10 грн

Бліц-ціна - 250 грн

Крок ставки - 20 грн

Товар продано 1 раз

Торги закриті


На Кашалоті 5 роки
156 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Кількість в упаковці 10шт

Медичний виріб, призначений для використання для використання у післяпологовий період, рясних місячних, при легкому та середньому ступенях нетримання.

Комфортний дизайн, що нагадує звичайну білизну. Зручний еластичний пояс полегшує одягання і забезпечує максимальний комфорт. Гіпоалергенні внутрішні та зовнішні матеріали м'які та приємні на дотик. Наповнення в целюлози і суперабсорбенту забезпечує високу поглинаючу здатність. Внутрішні бокові бар'єри із гідрофобного нетканого матеріалу надійно захищають від протікання.

Підгузки-трусики - приналежність, яку можна використовувати протягом усього дня. Їх особливість полягає в оригінальному крої, в точності відповідному звичайної моделі трусиків. У ній не передбачено ніяких застібок. Підгузник легко надівається під різні види одягу і може використовуватися, як повсякденне білизну. Фіксацію на талії здійснює широкий еластичний пояс. Коли приходить пора позбутися підгузника - просто розірвіть бічний шов, і він зніметься без будь-яких складнощів.

Переваги

Зовнішній шар виготовлений з м'якого, приємного на дотик нетканого матеріалу. Він не містить алергенів, прекрасно пропускає повітря і, в той же час, блокує проникнення запаху. Поглинаючий шар розташований таким чином, щоб забезпечити максимальну ефективність. Він складається з волокон натуральної целюлози і абсорбуючої полімеру. Вбирання вологи відбувається в лічені секунди без протікань і почуття дискомфорту. Внутрішній м'який шар при цем. Завжди залишається сухим.

Після використання виріб потрібно одразу утилізувати, не допускаючи повторного використання. Увага: Не використовувати при порушенні цілісності виробу або упаковки та після закінчення терміну придатності. Не одягати на пошкоджену та подразнену шкіру. Зберігати в прохолодному і сухому місці, недоступному для дітей. Не викидати в каналізацію.

Купуєте те що бачите на фото. Фото є частиною опису

Лоти КОМБІНУЮ, за умови своєчасної оплати лотів, згідно з правилами аукціону

РОЗПРОДАЖ!!!! Продаю нові речі свої і своєї сім'ї (речі в основному б.у, але все в хорошому і відмінному стані) Багато нових речей, до яких просто не дійшла черга (схуд-поправився) Багато дрібниць, куплених раніше, але руки не доходили...

Ставки робимо обдумано, Фото Дивимося Уважно.

Нюанси вказую, якщо такі є, обміну та повернення немає.

Не соромтеся ставити запитання, з радістю на них відповім, можу зробити додаткові фото.

100% передплата на картку Приват Банку

Відправка Новою поштою (протягом 1-2 двох днів) або укр поштою (поштопосиланням відправляю по суботах, по можливості раніше, вівторок-середа)

Є олх доставка якщо самі сформуєте ТТН

Цікавить ЛИШЕ ПРОДАЖ.

Дякую за проявлений Вами інтерес до моїх лотів.

Приємних покупок!

Відгуки

Якість гарна!