Органайзер для сушіння та зберігання посуду метал 2 яруси Bawl Rack (R2F-43см)

Стартова ціна - 715 грн

Бліц-ціна - 815 грн

Крок ставки - 10 грн

Торги закриті


На Кашалоті 12 роки
6 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
Повернення та обміну немає

Про товар

Тримайте посуд у порядку: сушарка для посуду на кухонній стійці містить 17 тарілок. Ви також можете зберігати миски, склянки та інше кухонне начиння на нижньому рівні практичної полиці. Сушарка для посуду виготовлена ​​з високоякісної сталі та покрита високотемпературним лаком для запікання. Це запобігає появі іржі та забезпечує довгий термін служби. Нековзна кришка внизу забезпечує стійкість, її важко трясти. Вона міцна, підходить для тривалого використання. Не турбуйтеся про безлад на кухні. Підходить для зберігання чашок, мисок, посуду та іншого кухонного начиння.

Використовуйте робочу поверхню з двоярусною кухонною полицею для посуду. На першому рівні є місце для фруктів, овочів, кавників та до 15 тарілок. На другому рівні можна розмістити миски, тарілки, пляшки та до 18 мисок, що ідеально підходить для вашої обмеженої кухонної стільниці.

Розміри: 43 х 42 х 23,5 см.

2 полиці для посуду з детальними інструкціями з встановлення, всі деталі, інструменти та інструкції включені

У комплект, частини полиці знімні, ви можете встановити їх відповідно до ваших потреб, це просте завдання, навіть ваша дитина зможе виконати збірку за кілька хвилин.

Колір ‎Чорний