Омолоджувальний крем для обличчя Sadoer Dragon Blood кров дракона та рідкий шовк, 50g

Крок ставки - 10 грн

Товар продано 1 раз

Ставки приймаються до 23 вер. 16:17


На Кашалоті менше року
57 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Ще 1
Повернення та обміну немає

Про товар

Екстракт зі смоли дерева Кротон (яка має також назву "Кров дракона") робить шкіру винятково м'якою й еластичною, надаючи їй життєвої сили. Для всіх типів шкіри, які потребують регенерації, хоча ми рекомендуємо використовувати його після 35 років. Шкіра більш зволожена та еластична. Компоненти, що входять до складу, глибоко проникають у шари епідермісу, інтенсивно зволожують і підтримують тонус шкіри в оптимальному стані.

Після застосування шкіра набуває сяйливого та свіжого вигляду. Використовуючи на регулярній основі препарат із «рідким шовком», ви зможете насолоджуватися приголомшливим результатом. Шкіра вашого обличчя отримає: Зникають запалення. Крім того, що протеїни золота чудово зволожують шкіру, вони нормалізують роботу сальних залоз, регулюють жирність шкіри. Внаслідок того, що пори не забиваються надлишками жиру, немає запального процесу як такої. Ви забудете про прищі, вугрі та комедони. Зволоження й омолодження. Протеїни шовку відомі в усьому світі своїм багатофункціональним впливом, тому успішно використовуються в косметичних засобах як універсальний засіб для догляду за зрілою проблемною шкірою.

Спосіб застосування наносити вранці та ввечері на чисту шкіру обличчя й шиї з м'яким масажем до повного вбирання, уникаючи зони навколо очей