Олія для волосся Bioaqua Olive Essential Oil 40 мл

Крок ставки - 10 грн

Ставки приймаються до завтра, 13:06


На Кашалоті 6 роки
108 лотів

Укрпошта, Нова пошта
Передоплата на картку/рахунок
Повернення та обміну немає

Про товар

Олія для волосся з екстрактом оливи Bioaqua Olive Essential Oil — чудовий засіб, що належить до категорії незмивного догляду. Олія оливи, що міститься в складі, чинить на волосся найкорисніший вплив: зміцнює, живить, робить слухнянішим, красивим, сильним і красивим. Олія легко наноситься і розподіляється на волоссі, не залишаючи слідів, не обтяжуючи. Олію можна використовувати щодня, вона має приємний аромат, можна наносити на вологе і сухе волосся. Олія оливи має здатність стимулювати регенерацію клітин, а пшеничні протеїни, що також входять до складу, відновлюють пошкодження й ущільнюють структуру волосся.

З олією ваше волосся стане шовковистим, сильним, сяятиме здоров'ям. Підвищиться еластичність, зменшиться ламкість. У поєднанні з іншими засобами серії — шампунем, маскою, кондиціонером — ви забезпечите своєму волоссю оптимальний догляд.

Виробник Китай.

50 мл.

Спосіб застосування:

використовуйте олію після миття волосся або впродовж дня. Кілька крапель засобу розтріть у долонях, злегка підігріваючи олію, потім розподіліть її по кінчиках волосся або по всій його довжині. Не змивайте. Можна застосовувати щодня.